Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:316439 kpl
Share

Maria Kara

Maria Kara on kirjailijanimeni, jolla olen kirjoittanut kaksi romaania:

Orvokkini Tummasilmä   ISBN 978-952-67135-0-2

Kirja sopinee erityisesti 50+ ikäisille naisille ja heistä kiinnostuneille miehille. Hyvä lahjaidea puolisolle, siskolle, äidille, mummolle, tädeille jne.

Orvokkia on parin ensimmäisen vuoden aikana myyty noin 500 kpl .

Kirja juoksuttaa läpi Orvokki Niemelän elämää syntymästä lastenkodin kautta yrityselämän johtotehtäviin. Matkan varrella tulevat tutuiksi myös aviomiehet Juhana  sekä Matti ja Orvokin salaisuus Herman. Orvokki elää kansainvälisesti, kokee paljon sekä päätyy elämään vanhuutensa erakkomaisesti omassa seurassaan.

Kaikesta menestyksestä huolimatta Orvokki löydetään yli 70 vuotiaana yksin kuolleena asuntonsa lattialta. Missä hänen elämänsä turvaverkko petti? Olisiko hän voinut tehdä elämänsä aikana muita valintoja? Kysymyksiä on paljon, vastauksia vähemmän...

Olen kerännyt lukijoiden Orvokista lähettämiä palautteita.

Lehdissä on ollut Terttu Saariston kirjoittama arviointi. 

Keväällä 2010 ilmestyi toinen romaanini:

Olen muistanut sinua, ISBN 978-952-67135-1-9

Kirja on itsenäinen kokonaisuus, mutta jatkaa Orvokin elämän ihmisten parissa. Maria tekee pitkän laivaristeilyn isänsä Juhanan kanssa, saa uusia näkökulmia äitiinsä ja omaan elämäänsä. Lisävaloa syntyy myös Hermanin henkilöön Marian kulkiessa Orvokin jalanjäljissä Etelä-Ranskaan. Perinnöt ovat muodostuneet Marian elämän haasteiksi.

Jos haluat tietää enemmän, tilaa kirjoja minulta sähköpostilla marita@salmio.eu; pehmeä 25 €, postikulut  4,00€.  Tai www.omakustanne.fi tai verkkokauppani     http://www.marita.mycashflow.fi/

etukansi.jpg

lulukansi12.jpg


24280248