Kuin postikorttimaisema

Perjantai 22.1.2010 klo 21:47 - Marita


Tammikuun lumi ja pakkaset ovat koristelleet Salmion vanhat puut uskomattoman kauniiksi satumaisemaksi. Punelia on antanut verkoista kuhaa ja haukea; lintujen määrä on kylmien kelien kestäessä koko ajan vähentynyt ruokinnasta huolimatta. Poikkeuksellinen talvi myös siinä, ettei peuraeläinten tai pikkunisäkkäiden jälkiä ole näkynyt pihapiirissä.

Wilma oli pari viikkoa tuomassa vaihtelua rauhaisaan arkeen, mutta ulkoilu ei sujunut siltäkään liian kylmässä. Rikhard kävi näyttämässä, kuinka noustaan seisomaan tukea vastaan.

Valitettavasti kauniita yksityiskohtia ei pysty kamera täydessä loistossaan tallentamaan.


Kommentit

6.4.2010 18:57  IreneS

Hei Marita, kirjoittelit lokakuussa vesi-ilmalämpöpumpun hankinnasta. Millaisia kokemuksia teillä on nyt kertynyt? Onko tehokas pumppu? Kiinnostaisi tietää myös minkämerkkinen ja kuinka tehokas laite teille on hankittu.

12.4.2010 16:51  Marita

Kokemukset ovat positiivisia, tosin pientä alkuopettelua erilaiset säädöt vaativat. Mitsubishi, jossa kaksi ulkoyksikköä. Kulutusmuutoksista ei vielä käsitystä; kunhan seuraava öljytäydennys saadaan, niin sitten. Ulkoyksikkö pitää ääntä, joten en ihan makuuhuoneen ikkunan alle laittaisi:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

24280248